presenteert
Het evenement

"Pluk de Walstraat" is de 2e editie van dit evenement, waar het vorig jaar nog onder de naam "pluk de straat" heeft plaats gevonden geven we nu het evenement een naam die duidelijk weer geeft waar je moet zijn.

Tijdens dit super gezellige evenement kun je als bezoeker genieten van alles wat er in de Walstraat in Enschede te doen is, dit betekend dat je kunt kijken naar de ambachten, kunst en cultuur kunt opsnuiven , genieten van fantastisch LIVE optredens en uiteraard kunt genieten van alle heerlijke gerechten die de vele horeca ondernemers voor je hebben bereid. Om het ook voor de knip leuk te houden zullen de gerechten niet meer dan 5 euro kosten.

Ook zal er voor de kids wat te doen zijn en zullen de "BLend'r bikes" weer in de straat staan waarmee je je eigen smoothy in elkaar kunt fietsen. Kijk das nog eens gezond bezig zijn #gezondbezigzijn.

ZONDAG 30 juni vanaf 15:00 tot 20:00 uur in de Walstraat in Enschede

De gerechten

Zodra we weten wie er wat gaat verkopen en waar je al dit lekker kunt verkrijgen zul je dat hier gaan lezen.

De ondernemers gaan uiteraard hun best doen om je te laten proeven wat ze in huis hebben.

Er zijn dit jaar speciale "plukkaarten" te koop waarmee je bij elke deelnemer een gerecht kunt ophalen.

 

Deelnemer:

BLend'r bikes :

Mazza :

Bistro Dreams :

Mood :

Lovely Local :

Nyonya Meneer :

Mrs Brown :

Stonewall  :

de Basis :

De Kleine Bistro :

 

 

De optredens

We hebben een leuke -line up- voor de 2019 editie al zeggen we het zelf..

Merel van the voice kids

Een jong talent wat zich al meerdere malen heeft laten horen en waar we in de toekomst ongetwijfeld meer van mogen genieten.

Nick Arends

Een multitalent, artiest eerste klas. Nick steelt de show. Met bekende covers perfect uitgevoerd weet Nick het publiek voor zich te winnen.

Ellis en Julian

Dat deze twee elkaar muzikaal hebben gevonden mag iedereen weten. Meerdere covers zijn te vinden op hun you-tube kanaal en wij hopen dat hier nog veel meer bij mag komen.

Marij & Anne ook aanwezig tijdens de winter editie 2018

2 dames uit het prachtige Brabant, met een hoop ervaring in het leven en zeker in de muziek. Zowel solo als duo hebben deze artiesten al veel gedaan binnen de muziekwereld. Ze schrijven nummers, hebben 2 singels uitgebracht,  treden op door heel het land, hebben het hart op de juiste plek en zijn een genot om naar te luisteren.

 

En meer..

Zoals eerder vermeld proberen we het evenement meer inhoud te geven en hopen dan ook dat we hierin gaan slagen. Zo kun je buiten van al het heerlijke eten ook proeven van de kunst, cultuur en de ambachten die onze straat zo uniek maakt.

video
presenteert
Het evenement
De gerechten
De optredens

En meer..
video
Deelnemers
Social media
presenteert
Het evenement
De gerechten
De optredens

En meer..
video
Deelnemers
Social media
presenteert
Het evenement
De gerechten
De optredens

En meer..
video
Deelnemers
Social media